Vi har fått utmärkelsen Trygg Kundkontakt! - Gradén Mattsson

Vi har fått utmärkelsen Trygg Kundkontakt!

Glädjande nyheter nådde oss idag via VD Ulrika Gradéns mailkorg!

”Kontakta gratulerar Gradén Mattsson AB till utmärkelsen Trygg Kundkontakt 2018!

Kontakta delar årligen ut Trygg kundkontakt, en utmärkelse för etiska kundkontakter och som vägleder konsumenterna/kunder till företag som arbetar med seriös kundservice och telefonförsäljning.

Det är endast medlemsföretag som lever upp till Kontaktas samtliga villkor som får utmärkelsen Trygg Kundkontakt. På Kontaktas hemsida kan konsumenter hitta en lista över alla de företag som lever upp till kraven och på så sätt försäkra sig om att det företag de varit i kontakt med är seriöst.
Märkningen reglerar att företagen följer föreningens stadgar, svensk lagstiftning, gällande praxis och god sed i kontakter med konsumenter och i verksamheten i allmänhet. Det ställs krav på schyssta villkor för personal, företagen ska erbjuda god arbetsmiljö och det ska alltid finnas minst en person som genomgått Kontaktas medlemsutbildning.”

OM KONTAKTA
Kontakta är en bransch- och intresseförening för företag och organisationer som arbetar med kundservice och försäljning. Kontakta finns till för att skapa fokus på allt som rör de miljontals kundkontakter som dagligen hanteras i Sverige. Kontakta verkar för seriositet och kvalitet i syfte att skapa ett bra klimat mellan konsumenter, samhälle och alla de företag som arbetar med kundkontakter. Läs mer på Kontaktas hemsida.

Vi jobbar vidare med förnyad energi för att fortsätta vara en schysst och pålitlig arbetsgivare och tjänsteförmedlare!

 

 

Cookie Policy / Integritetspolicy
© Gradén Mattsson 2019