Lär känna - Gradén Mattsson

Där livet är en del av jobbet.

Vi jobbar med kundrelationer och försäljning - vilket i mångt och mycket är samma sak. Vårt erbjudande och framtidsriktade arbetssätt bygger på att vi sitter mellan våra uppdragsgivare och deras kunder och sköter försäljning, kundunderhåll och support per telefon och digitala kanaler. Fast på vårt sätt.

Vi kallar det co-sourcing.

Co-sourcingmodellen ger våra uppdragsgivare full insyn i vår gemensamma verksamhet, som om vi vore en inhouse-funktion. Vi investerar mycket tid och kraft i våra kundrelationer för att vi ska upplevas som en naturlig del av varumärket och verksamheten, och för att gynna långsiktiga och förtroendefulla samarbeten.

Modellen ger oss möjlighet att fokusera på det viktigaste: att ligga i framkant med motiverade medarbetare som skapar heltäckande kundupplevelser med moderna verktyg. Resultatet blir en välutbildad sälj- och serviceorganisation i samklang med uppdragsgivarens kundlöfte. Ett Mission Center.

Möt en medarbetare.

Vi tror att alla vinner när vi är äkta: när vi står starka, lämnar fördomarna hemma och gör det vi har sagt att vi ska göra. Vi tror också att om vi låter våra medarbetare visa framfötterna, och om vi gör allt vi kan för att gynna goda samarbeten, så skapar vi resultat i världsklass.

Utan människor som delar våra värderingar står vi oss slätt. Här till höger kan du läsa om vår medarbetare Noreas resa hos oss.

Bli en av oss!

Dåtid.

Två drivna kvinnor i telesalesbranschen kände att något saknades. En personlig känsla, en förståelse för hur detaljerna gör helheten i ett kundbemötande. 1997 gjorde de något åt saken. Gradén Mattsson skapades. Bolaget var då bara ett embryo av den koncern med tre dotterbolag som vi ser idag, men med vd Ulrika Gradén i spetsen har kärnvärdena förblivit intakta.

Nutid.

Sedan starten 1997 har vi hjälpt organisationer med tusentals framgångsrika uppdrag. Men med åren har lusten att göra verklig skillnad över tid vuxit, och ur den våra Mission Centers. Idag arbetar vi därför enbart i långa samarbeten med full transparens, enligt den modell vi kallar co-sourcing. Vi utvecklar en skönare kundkontakt; människor emellan och med hjälp av tekniken - för att förenkla vardagen för våra medarbetare, uppdragsgivare och deras kunder.

Framtid.

Med fötterna på jorden, en stabil omsättning, goda samarbetspartners och fantastiska medarbetare ser vi ljust på framtiden. Alla påverkas vi av digitaliseringen, teknikutvecklingen går allt snabbare och vi kommer att ligga i framkant med kundresan i fokus och människan i centrum. För att klara tempot fortsätter vi att satsa på kunskap och engagemang och på att erbjuda våra medarbetare ett oväntat bra karriärsteg.

Anlita oss!

Lediga jobb

0 JOBB TILLGÄNGLIGA JUST NU
© Gradén Mattsson 2024