Även i år mottar vi kvalitetsutmärkelsen Trygg Kundkontakt! - Gradén Mattsson

Även i år mottar vi kvalitetsutmärkelsen Trygg Kundkontakt!

Att behandla alla kunder såväl som medarbetare som vi kommer i kontakt med schysst och rättvist är del av våra kärnvärderingar – därför är vi glada att få en extern bekräftelse på att vi lever som vi lär!

 

”Kontakta gratulerar Gradén Mattsson AB till utmärkelsen Trygg Kundkontakt 2019.

Kontakta har tagit fram en märkning för etiska kundkontakter, Trygg Kundkontakt, som ska vägleda konsumenterna till företag som arbetar med seriös kundservice och telefonförsäljning.

Det är endast medlemsföretag som lever upp till Kontaktas samtliga villkor som får märkningen Trygg Kundkontakt. På Kontaktas hemsida kan konsumenter hitta en lista över alla de företag som lever upp till kraven och på så sätt försäkra sig om att det företag de varit i kontakt med är seriöst.

Märkningen reglerar att företagen följer föreningens stadgar, svensk lagstiftning, gällande praxis och god sed i kontakter med konsumenter och i verksamheten i allmänhet. Det ställs krav på schyssta villkor för personal, företagen ska erbjuda god arbetsmiljö och det ska alltid finnas minst en person som genomgått Kontaktas medlemsutbildning. Allt detta ska bolagen årligen bekräfta att de efterlever i en självdeklaration som granskas av Kontakta.”

 

OM KONTAKTA
Kontakta är en bransch- och intresseförening för företag och organisationer som arbetar med kundservice och försäljning. Kontakta finns till för att skapa fokus på allt som rör de miljontals kundkontakter som dagligen hanteras i Sverige. Kontakta verkar för seriositet och kvalitet i syfte att skapa ett bra klimat mellan konsumenter, samhälle och alla de företag som arbetar med kundkontakter. Läs mer på Kontaktas hemsida.

 

Gradén Mattsson jobbar vidare med förnyad energi för att fortsätta vara en schysst och pålitlig arbetsgivare och tjänsteförmedlare!

 

Cookie Policy / Integritetspolicy
© Gradén Mattsson 2019